Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Καταργούνται τα ΤΑΔ του Γυμνασίου Αλιβερίου εκτός από αυτό του ποδοσφαίρου

Έγινε γνωστή σήμερα η απόφαση του Συλλόγου των καθηγητών και της Διευθύντριας του Γυμνασίου Αλιβερίου περί των αθλητικών. Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσει μόνο το ποδόσφαιρο. Οι μαθητές των αθλητικών που ανήκουν στο ποδόσφαιρο, θα συγκροτήσουν ένα τμήμα μόνοι τους, σε κάθε τάξη, και θα συνεχίσουν να θεωρούνται αθλητικά. Αντίθετα τα παιδιά που ανήκουν στο μπάσκετ, στίβο και ιστιοπλοΐα, θα συγκροτήσουν ένα κανονικό τμήμα σε κάθε τάξη. Η διευθύντρια τόνισε ότι αν το αθλητικό λειτουργήσει φέτος, υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσει και του χρόνου με μόνιμους γυμναστές, ενώ αν δε λειτουργήσουν φέτος, αυτό θα είναι το τέλος των αθλητικών τμημάτων για το Αλιβέρι. Να αναφερθεί ότι τα κανονικά τμήματα (Α1, Α2, Β1, Β2, Β3, Γ1 και Γ2) δεν θα επηρεαστούν από τις αλλαγές αυτές, δηλαδή οι μαθητές τους δεν θα αλλάξουν συμμαθητές και καθηγητές.

2 σχόλια:

  1. μηπως μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες σχετικα με το ωραριο των ταδ?σχολανε με 8ωρα?ή καλλιτεχνικα δεν διδασκονται και σχολανε οπως ολα τα αλλα παιδια.ειμαι ταδιτισσα και θελουν να μας κανουν μερικα 8ρα φετος ενω παλια δεν καναμε.ασ βοηθησει καποιος που γνωριζει.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή φίλη, καλώς ήρθες στο blog μου. Αν και δεν είμαι σε αθλητικό τμήμα, αλλά σε κανονικό, θα σου πω τι γονόταν μέχρι πρότινος στο Γυμνάσιο Αλιβερίου στην Εύβοια, όπου είμαι μαθητής. Τα παιδιά του αθλητικού σχόλαγαν 7ωρα και έκαναν από μια ώρα την εβδομάδα κάποια μαθήματα, όπως αγγλικά, γαλλικά-γερμανικά, γεωγραφία. Τα αθλήματα τα διδάσκονταν 3 φόρες την εβδομάδα, κάθε πρωί. Δεν γνωρίζω τι ισχύει σε άλλα σχολεία. Ελπίζω να σε βοήθησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.