Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου του Τουρνουά Μπάσκετ “1vs1”

Παραθέτω το δελτίο τύπου του Τουρνουά Μπάσκετ "1 vs 1" που διοργώνωσε το Σαββατοκύριακο 11 με 12 Απριλίου 2011 ο ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ 1980 στο Γήπεδο Αλιβερίου.

Αλιβέρι 13/06/2011

Δελτίο τύπου
Ο Αθλητικός Όμιλος “ΑΣΤΕΡΑΣ 1980” Αλιβερίου κλείνοντας την αγωνιστική περίοδο 2010-11 και τις προπονήσεις της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ διοργάνωσε Τουρνουά Μπάσκετ “1vs1” στο Γήπεδο Αλιβερίου το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου 2011. Συμμετείχαν 82 παιδιά από το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, 56 αγόρια και 26 κορίτσια. Έγιναν συνολικά 170 παιχνίδια εκ των οποίων τα 20 ήταν τελικοί.

Πρωταθλητής για το 2011 αναδείχτηκε ο Γιώργος Μαρτζάκος και Πρωταθλήτρια 2011 η Αργυρούλα Αναστασίου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μικρά και «μεγάλα» - γιατί στο Τουρνουά συμμετείχαν και γονείς - που έδειξαν την κλάση τους! Στην ίδια διοργάνωση αποθεώθηκαν για άλλη μια φορά και οι μικροί πρωταθλητές του 8ου Μαθητικού Πρωταθλήματος της Αθήνας.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν, συνέβαλαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον προπονητή μας κ. Λάμπρο Σαλταρίκο για τον άριστο συντονισμό της διοργάνωσης και τον κ. Κώστα Φερμελή, δεύτερο προπονητή και αθλητή της Ομάδας Ανδρών, που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν ο Δημήτρης Πηλιχός (μικροφωνική εγκατάσταση), Σταύρος Δήμου & ΣΙΑ Α.Ε (πάγο), και Γιάννης Κρόκος (επιμέλεια διπλωμάτων).

Ευχόμαστε στους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς καλό καλοκαίρι!

Δυστυχώς το τεράστιο πρόβλημα με την έλλειψη Κλειστού Γυμναστηρίου στο Αλιβέρι παραμένει. Ελπίζουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο να προχωρήσουν οι εργασίες για την κατασκευή επιτέλους του Γυμναστηρίου που το έχει μεγάλη ανάγκη ο τόπος και κυρίως η νεολαία μας.

Και του χρόνου!

Το Δ.Σ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νικητές 1 vs 1 (Αγόρια)















Νικητές 1 vs 1 (κορίτσια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.