Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Σ για τη συναυλία στις 21.01.12

Αλιβέρι 22 / 12 /2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τοπικό Τμήμα Αλιβερίου της ΕΕΣ πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, την προγραμματισμένη συναυλία με τον τίτλο “ΑΥΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΗ” το Σάββατο 21-1-2012.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου, ο Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου Δ.Θωμάς εξήγγειλε τη δημιουργία του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Κϋμης- Αλιβερίου σύμφωνα με την ομόφωνα ειλημμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με την εξαγγελία αυτή υλοποιήθηκε η ολοκληρωμένη πρόταση του Τοπικού Τμήματος της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών για τη δημιουργία του Δημοτικού Ωδείου που είχε εμπεριστατωμένα υποβάλει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη σημερινή γκρίζα και γεμάτη αβεβαιότητα πραγματικότητα, η μουσική πανδαισία της συναυλίας έδωσε ένα τόνο αισιοδοξίας στον κοινό και λειτούργησε λυτρωτικά.
Την επιδοκιμασία του κοινού εισέπραξαν με θερμό χειροκρότημα οι μουσικοί της ορχήστρας, ο μαέστρος κ. Π.Ν. Πρόκος και οι Αλιβεριώτες τραγουδιστές Γιώργος Δρακούλης και Νατάσα Ιωαννίδου για τον τρόπο με τον οποίο ερμήνευσαν τα όμορφα τραγούδια..
Επιλεγμένα ποιητικά κείμενα απήγγειλε η Δήμητρα Γκέκα..

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός του Δημάρχου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όλοι οι Αντιδήμαρχοι και οι περισσότεροι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΤΖΑΝΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Θ. ΓΚΕΚΑΣ

(Οι φωτογραφίες και το δελτίο τύπου στάλθηκαν στο e-mail μου από τον Πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος Αλιβερίου της Ε.Ε.Σ, κύριο Τζάνη.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.